oude blog berichten

een nieuw blog ben ik begonnen.

althans. een blog bij Wix, ipv van one.com

en een andere layout.

hieronder kan je mijn oude blog berichtjes terug lezen.

hoewel ze niet heel veel voorstellen


day 1

AriëlGeplaatst door Ariël 06 jul, 2018 11:05 hoppa! België naar de halve finale!!

laat ik allereerst duidelijk hebben dat ik echt absoluut niet van voetbal houdt zoals dat op tv getoond word, de maffia onder de sport wereld met mannen die vaker als een baby op de grond liggen te huilen dan zich nuttig maken . maar als jou land zo ver weet te komen op het Wereld-kampioenschap, dan begin ook ik toch wel naar dat spelletje te kijken, en wil het best wel spannend zijn. en nu al een uur lang alleen maar getoeter op de straat. auto's vol met mensen die zelfs op het dak en aan de zijkant hangend door de straten rijden, en alles bij elkaar juichen en toeteren.

inmiddels is mijn eerst dag in mijn nieuwe jaar alweer voorbij. en deze heb ik samen met mijn ouders door gebracht. ja, dat was leuk dat zij langs kwamen! thx :D gister ochtend was mijn broertje zelfs nog even langs geweest. hij en zijn Vriendin waren op door reis naar normandië. erg gezellig !! was ook al even geleden.

en nu? gaan we er weer een mooi jaar van proberen te maken {~_~}

do it yourself airco

AriëlGeplaatst door Ariël 05 jul, 2018 05:09 het is erg warm. en de zon staat bijna heel de dag op de ramen te branden. windstil, dus geen goede ventilatie als de ramen open staan. wat doe je dan? Yes! bouw een eigen airco

een aantal koelelementen erin, en hoppa! koelere lucht komt eruit. en serieus, het werkt. natuurlijk wel de deur dicht en de gordijnen dicht. en je hebt ff 2 ronden elementen nodig. maar daarna voel je het wel degelijk afkoelen in de kamer.

Juli

AriëlGeplaatst door Ariël 02 jul, 2018 04:31 we zijn weer over de helft van 2018 !!

jeetje wat gaat dat snel zeg. de hitte is niet te houden. zo verdomd warm dat bij de 2 stap de fun er al lang weer af is om door te stappen. en in de avond minder drukkende warmte? vergeet het maar. ik verlang alweer met volle teugen naar het onstuimige herfst weer !!

maar jullie brengt toch ook nog wel wat positievetijd met zich mee. zo ben ik bijvoorbeeld bijna jarig. en neej, geen Verjaardags party, maar birthday party. laten we het positief houden, en vieren dat ik 33 jaar geleden op deze wereld terecht ben gekomen.

ik ben alvast aan het opruimen begonnen voor de visite,

website make-over

AriëlGeplaatst door Ariël 21 jun, 2018 11:09 Lang geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord hier. en dat heeft een reden. de site builder welke ik gebruikte was erg veroudert. en de services en plug-ins vielen langzaam 1-voor-1 uit.

dat betekend dus dat ik naar iets anders moest gaan kijken.

zoals je waarschijnlijk is opgevallen is de layout van Liannewassenaar.com compleet verandert. toekomstig is het ook de bedoeling dat de naam en met de betreffende url gaat veranderen naar AriëlNèharma.

ook dit blog ben ik weer gaan gebruiken. de oude berichten zijn er wel uit. maar dit blog werkt vanaf dezelfde server waar ik nu ook mijn website bouw. alles lekker makkelijk op één plek dus.

verder ben ik langzaam wat actiever aan het worden met Twitch. en aan het bedenken of ik iets, en zo ja, wat ik met mijn verjaardag ga plannen......

;)

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven